Wapun ohjelma ’18

Suomen pisin Wappu tulee taas (tirsk), tänä vuonna kahdenkymmenen kahden päivän verran! Jokaiselle päivälle on luvassa ohjelmaa johon voit upottaa kaiken aikasi ja rahasi sekä hengähtää välillä notskin lämpimässä loimussa.

Mikäli haluat tapahtumasi näkyviin Wappuohjelmaan ota yhteyttä sähköpostitse kulttuuri@ltky.fi.

Haluamme huomauttaa, että aikataulut ja ohjelmat saattavat muuttua ja niitä päivitetään tarkemman tiedon tullessa ilmi.

Ohjelma kätevässä iCal-muodossa

Keskiviikko 11.4.

12:00 Wapunavaus @ Ylioppilastalo

Wappu avataan tänäkin vuonna ylioppilastalon edustalla wapunavaushuudolla ja wappuriehan julistuksella! Naiskuoro Resonanssi ilahduttaa yleisöä sulosoinnuillaan, kun Wappulippu nostetaan liehumaan ja vuoden wappumerkki sekä Hässi julkistetaan. Lisäksi sytytetään Wappunuotio Schwäbisch Hallille.

13:00 Wapunavausbileet by PoWi ry

Oletko koskaan miettinyt mitä yökerhoissa tapahtuu keskellä kirkasta päivää? Nyt pääset näkemään! Nimittäin aidot ja alkuperäiset päiväbileet! Polytekninen Willimiesklubi PoWi ja Lappeenrannan Hunaja kutsuvat kaikki juhlistamaan Suomen pisimmän Wapun avaamista ja ainoan ja oikean wappulehden Hässin julkaisua! Näistä päiväbileistä ei meininkiä puutu, nimittäin Hässin julkkaribileiden lisäksi Hunaja on mukana Freaky Circus bilekonseptillaan! Wapunavaajien jalkoja liikuttaa kaksi DJ:tä ja pitäähän joka sirkuksella tietysti olla tirehtööri!

Mitä: Wapunavaus ja Hässin julkkarit!
Missä: Hunaja Lappeenranta
Milloin: Keskellä päivää! 11.4 kello. 13.00-18.00
DC: Haalarit + Freaky Circus

Facebook tapahtuma

Torstai 12.4.

16:00 Fuksitehtävät @ Keskusta ja Skinnarila

Kun rastikilpailujen  kova luonne on tullut selväksi fuksisuunnistuksen myötä on aika selvittää fuksitehtävissä todelliset rastikilpailujen taiturit. Kisailut alkavat satamatorilta kello 16:00 yhteislähdöllä, jossa pistelaput jaetaan. Kilpailut huipentuvat viimeisiin rasteihin Skinnarilassa, jonka jälkeen voi kerätä fuksipisteensä fuksivastaavilta pistelappua vastaan ja jatkaa meininkiä jatkobileissä.

22:00 Fuksitehtävien jatkot

Kun rastit on kierretty ja juomat juotu, illan ei suinkaan tarvitse loppua siihen! Tänä vuonna Cluster yhteistyössä Hunajan kanssa järjestää fuksitehtävien jatkot, sekä tämän vuoden ensimmäiset UV-bileet. Paikan päältä löytää hyvää musiikkia, UV-maaleja ja hyvää seuraa, joten saapukaa paikalle jatkamaan juhlintaa!

Facebook tapahtuma

Perjantai 13.4.

18:00 Poikkitieteellinen leffailta @ yo-talon auditorio

Tervetuloa viettämään perjantai-iltaa mitä mahtavimmissa tunnelmissa eli poikkitieteellisen leffaillan merkeissä. Leffa aloitetaan kuudelta Yo-talon auditoriossa ja koska päivämäärä on perjantai kolmastoista, on myös leffa sen mukainen. Paikan päällä tarjotaan pientä naposteltavaa, mutta omat eväät ovat toki myös sallittuja.

Facebook tapahtuma

Lauantai 14.4.

14:00 Wappusitsit

Taas on aika järjestää Armatuuri Ry:n jo perinteeksi muodostuneet WappuSitsit lauantaina 14.4.! Jotta Pekka Pouta pääsee yllättämään, sitsit pidetään ulkona AMK:n takana sijaitsevalla parkkipaikalla. Sitsien teemana on Avec, joten kutsu mukaasi ihan kuka vaan: esimerkiksi isän veljen vaimon serkun työkaverin äidin ystävä.

Facebook tapahtuma

18:00 Wiipuripäivien sitsit @ Kellari

Wiipuripäivät tulevat taas!

Tällä kertaa tapahtuman ohjaksissa hääräävät Lappeenrannan teknillisen yliopiston killat Sätky,Pelletti ja KeTek, jotka yhdessä Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan (LTKY) kanssa järjestävät kohta jo melkein perinteeksi muodostuneet Wiipuripäivät 13.-15.4. Tällöin joukko Wiipurilaisen osakunnan edustajia saapuu lappeen Rannoille ihmettelemään karjalaista teekkari- ja kylterikulttuuria.

Facebook tapahtuma

N-fuksikursio

Sunnuntai 15.4.

13:00 SM-kyykkä

Jälleen on aika pelata kyykkää sen oikealla pelialustalla, hiekalla (ehkä), sillä SM-kyykkä on täällä taas! Wapun kovimmat kyykkämittelöt pelataan tänäkin vuonna Kourulan kentällä sunnuntaina 15.4. klo 13 alkaen. Mukaan mahtuu 16 joukkuetta.

Ilmoittautuminen osoitteeseen aatu@powi.fi. Viestiin joukkueen nimi + lyhenne ja kapteenin nimi yhteystietoineen. Joukkueen koko 4-8 pelaajaa.

Turnaus maksaa 5€/joukkue, ja maksu maksetaan käteisellä tasarahalla paikanpäällä. Ilmoittautuminen on välittömästi auki ja kestää viimeistään perjantaihin 13.4. klo 23.59. tai kunnes turnaus on täysi.

Facebook tapahtuma

Maanantai 16.4.

08:00 Marathon Monday

Huhtikuussa Lappeenranta jälleen kerran räjähtää! Tällä kertaa suuremmin kuin koskaan, kun vuosittainen Marathon Monday laittaa kaupungin sekaisin 24 tunniksi. Tapahtuma on saanut vahvasti vaikutteita Blue Mountain Staten Marathon Monday päivästä; haasteena on siis nauttia kuuluisasta ja rakastetusta Wapusta 24 tuntia putkeen!

Aamu alkaa klo 8:00 Pusupuistosta, jossa avataan haaste ja kello lähtee käyntiin! Aamu- ja päiväohjelmana on ikimuistoiset kesän ensimmäiset festarit sillistyylillä. Festareilla nautitaan artisteista, ohjelmanumeroista ja monista monista aktiviteeteista. Festareilla järjestetään myös kuuluisa Beer pong-turnaus, johon kaikki voivat osallistua. Ilmoittautuminen turnaukseen avataan myöhemmin. Beer pong-finaali nähdään illemmalla suuren yleisön edessä.

Festarien jälkeen siirrytään Lappeenrannan kuppiloiden hoiviin, ja illemmalla Lappeenrannan villien baarien ovet aukeavat. Tässä vaiheessa voisi jo ajatella, että ilta loppuu yökerhoon. Näin ei kuitenkaan ole Maratooni Maanantaina, sillä kampuksella alkaa yömyöhään jatkojen jatkot (ja jatkojen jatkojen jatkot)!! Bussit lähtevät baarin luota yöllä suoraan seuraaviin bileisiin. Tätä jatketaan siis tiistaihin klo 8:00 asti. Aamuyöllä meininki on niin lähellä Blue Mountain Staten akateemista kulttuuria, ettet voi kokea tätä missään muualla.

Tätä et siis halua missata!

Facebook tapahtuma

Tiistai 17.4.

12:00 Logojen maalaus @ Punkkerimäki

Punkkerimäen logot ovat vuoden mittaa kärsineet luontoäidin helmoissa ja on taas aika antaa niille uutta maalipintaa, mikäli luonnonvoimat sen sallivat.

Maalit on tänä vuonna sponssannut TEKNOS!

Facebook tapahtuma

18:00 PoWin Radiositsit

Pelkäätkö ihmiskontaktia sitseillä? Aiheuttavatko sitsiruoat sinussa pahoinvointia? Ei hätää! Polytekninen Willimiesklubi ry järjestää jo perinteiksi muodostuvat radiositsit 17.4.

Kaikki on tällä kertaa ajateltu valmiiksi. Sinun ei tarvitse tällä kertaa huolehtia onko erikoiserityisruokavaliosi muistettu huomioida, sillä voit tehdä ruuat itse. Plaseeraus näillä sitseillä on myös täysin vapaa; Voit sitsata kavereiden kanssa vappunuotiolla, yksin kotona ilman valaistusta tai vaikka keskiviikkoisella lenkkisaunavuorolla.

Sitseihin voit osallistua kuuntelemalla Norppparadiota 17.4 klo 18 alkaen.Ole nopea, sillä paikkoja ei ole rajoitetusti!

Tarjolla ikimuistoinen sitsielämys vain 0 eurolla! (holiton 0€)

Facebook tapahtuma

19:00 ActI esittää: Kahvihuone @ Kellari

Lappeenrannan ylioppilasteatteri ActI esittää tänä keväänä Minna Havukaisen käsikirjoittaman ja ohjaaman näytelmän ”Kahvihuone”, joka tulee ensi-iltaan torstaina 29.3. klo 19 ylioppilastalon kellarissa.

Kolme erilaista pariskuntaa kohtaavat lasten teho-osaston vanhempien kahvihuoneessa. Mitä tehdä, kun diagnooseihin tai kahvikoneeseen ei voi enää luottaa? ”Kahvihuone” on sairaaladraama, jossa pääosaan on päästetty lääkärien sijasta omaiset.

Facebook tapahtuma

Fukseille näytelmän katsomisesta on tarjolla myös fuksipiste 😉

Keskiviikko 18.4.

17:00 Willimiehen Wipellys @ Keskusta

SE ON TÄÄLLÄ TAAS SUUREMPANA KUIN KOSKAAN!!

lappeen Rannan suurin ja odotetuin opiskelijatapahtuma Willimiehen Wipellys 2018 järjestetään keskiviikkona 18.04. Klo 17:00 – 22:00. Tänä vuonna appropassit myydään Bailataan.fi kautta.

Sarjat ovat perinteiseen tyyliin:
Rento: tytöt 8 leimaa, pojat 12 leimaa
Kilpa: tytöt 13 leimaa, pojat 17 leimaa
Doping: tytöt 18 leimaa, pojat 24 leimaa

Facebook tapahtuma

Torstai 19.4.

15:00 Lounge party by Pelletti Lutes @ Iltatähti

Tarttuiko Wipellyksestä mukaan haalarimerkin lisäksi myös krapula? Ei huolta, Pelletti ja Lutes järjestävät yhdessä maksuttomat Lounge Partyt Jätteessä!

Tule siis paikalle klo 15 eteenpäin potemaan kollektiivista krapulaa ja nauttimaan ilmaisesta naposteltavasta. Hyvinvointia voi rakentaa myös monipuolisin talon virvokkein. Olon kohentuessa voit näyttää kyntesi Pubivisassa ja Bingossa, joissa luvassa mahtavat palkinnot. Musiikkipuolesta vastaavat DJ:t Tom. & Peltiseppä sekä Haitarimies. Tämän lisäksi jokainen voi esitellä taitojaan karaoken parissa.

Facebook tapahtuma

19:00 ActI esittää: Kahvihuone @ Kellari

Lappeenrannan ylioppilasteatteri ActI esittää tänä keväänä Minna Havukaisen käsikirjoittaman ja ohjaaman näytelmän ”Kahvihuone”, joka tulee ensi-iltaan torstaina 29.3. klo 19 ylioppilastalon kellarissa.

Kolme erilaista pariskuntaa kohtaavat lasten teho-osaston vanhempien kahvihuoneessa. Mitä tehdä, kun diagnooseihin tai kahvikoneeseen ei voi enää luottaa? ”Kahvihuone” on sairaaladraama, jossa pääosaan on päästetty lääkärien sijasta omaiset.

Facebook tapahtuma

Fukseille näytelmän katsomisesta on tarjolla myös fuksipiste 😉

19:00 SKO 30. vuosijuhlat

Skinnarilan kristityt opiskelijat täyttää 30 vuotta ja sitä on aika juhlistaa. Tätä alkoholitonta vuosijuhlaa vietetään Korulan seurakuntatalolla klo 19 alkaen.

Ilmoittautuminen tapahtumalinkin kautta

Perjantai 20.4.

20:00 Toogabileet @ Kellari

Legendaariset Toogabileet ovat taas täällä!
Toogabileet järjestetään perjantaina 20.4. kellarissa 20.00 alkaen. Luvassa on huikeita ohjelmanumeroita, valokuvauspiste sekä mahdollisuus nauttia saunan lämmöstä. Lippuja myydään Street Cafeessa 18.4.- 20.4. klo 11-13. Lipun hinta on 3€ ennakkoon, 4€ ovelta. Saatavilla on myös uudistunut haalarimerkki!

Facebook tapahtuma

Lauantai 21.4.

11:00 Wappusillis @ Kellari

Sillis on ihmisen parasta aikaa eiks niin? No miksei sitten järjestettäisi Wappusillistä pelkästään silliksen ilosta?
Nyt on tämä epäkohta korjattu sillä toisen wappuviikon lauantaina järjestetään tämä spektaakkelimainen silliaamiainen joka on suorastaan vastaus kaikkiin opiskelijoiden pyyntöihin! Keskiviikon wipellyksestä väsyneet jalat sekä edellisenä yönä vain lakanaan toogabileissä verhoutuneet jäätyneet ihmiset pääsevät rentoutumaan oman rakkaan kellarimme lämpimään saunaan sekä paljuihin. Luvassa on myös herkkuja, maukkaita juomia, erilaisia pelejä ja aktiviteetteja sekä livemusiikkia!!! Tule yksin, kaksin tai porukalla nautiskelemaan Wappusilliksestä ja olet mukana luomassa uutta perinnettä!

Facebook tapahtuma

16:00 Teekkarilaulajien 35-vuotisjuhlakonsertti @ Lappeenranta-sali

Sunnuntai 22.4.

10:00 KRuisinKi @ keskusta

Wapun vauhdikkain tapahtuma palaa jälleen entistä suurempana! Tänä vuonna mäkiautokilpailu KRuisinKi siirtyy Lappeenrannan keskustan katuradalle. Tule siis näyttämään taitosi ratin takana!

Mäkiautokilpailussa voit ajaa kahdessa eri sarjassa.
1) Yleinen sarja: Ajetaan koneenrakennuskillan omilla autoilla, kaikki pääsevät ajamaan!
2) Korjaussarja: Kuka tahansa voi osallistua omalla, sääntöjen
puitteissa rakennetulla mäkiautollaan.

Osallistuminen on täysin ilmaista ja voittajat saavat nimensä arvostettuihin KRuisinKin kiertopalkintoihin! KRuisinKi on koko perheen tapahtuma.

Satamatorilla mäkiautoilukansan nälkää ja janoa helpottaa koju, josta voi ostaa makkaraa sekä virvokkeita.

Alustava aikataulu:

klo 10:00 Ilmoittautuminen aukeaa
testilaskut
n. klo 11:00 Kilpailujen alkusarjat
n. klo 15:00 Finaalit, palkintojen jako

Facebook tapahtuma

Ruutin ja Clusterin videopelitapahtuma @ Kellari

Maanantai 23.4.

12:00 Logojen maalauksen varapäivä @ Punkkerimäki

Jos ensimmäisenä päivänä ei säät suosineet, toivotaan että nyt paistaisi aurinko.
Punkkerimäen logot ovat vuoden mittaa kärsineet luontoäidin helmoissa ja on taas aika antaa niille uutta maalipintaa, mikäli luonnonvoimat sen sallivat.

Maalit on tänä vuonna sponssannut TEKNOS!

Facebook tapahtuma

17:00 Simulated ekSkursion eKsperience @ Kellari

Hetkonen, minkälainen homma? Kaljaa, kursioperinteitä ja paskoja vitsejä liikkumatta minnekään? Kaikki kursiounelmasi ovat käymässä toteen, kun Suomen pisin wappu saa aivan uutta tuulta alleen. SSK, eli tutummin Skinnarilan Suuri Kursiokerho, järjestää megalomaanisen päräyttävän mahdollisuuden päästä kokemaan kaikkien rakastama kursiofiilis keskellä vilkkainta wappua, pysyen fyysisesti kuitenkin tutussa ja turvallisessa Kellarissa.

Kursio kulkee reittiä Kellari – Yritysvierailu paikassa XXX – Kellari – Kellari – Yritysvierailu paikassa YYY – Kellari – Jatkot @ Kellari

Kursion hintaan (5 nykyistä Suomen markkaa) sisältyy satojen simuloitujen kilometrien bussimatkan sekä ultimaattisen kursiomeiningin lisäksi poikkitieteellisiä kursioaktiviteetteja, pientä hiukopalaa, kurkunkostuketta, yritysvierailut sekä tietenkin kosteanhikiset saunajatkot. Kaikki tämä vain 45 sentin tuntihintaan!

Kursiofiiliksen varmistamiSeksi varaathan mukaasi myös omaa nesteytystä, evästä ja oman kiltasi kursioperinteet.

Facebook tapahtuma

Tiistai 24.4.

20:00 Musta Wappu @ Kellari

Pikametallimiehet järjestävät SVV:n Wapun rankimmat live-keikat Kellarissa tiistaina 24.4.2017. Ovet avautuvat 20:00

Esiintyjinä:
Deny Tomorrow
Saved From Ourselves
Eeva
Deathproof
Kasvoton

Saunaan pääsee ovien auettua.

Tapahtuma on jäsenille ennakkoon 4€, muille 6€. Ovelta lippuja saa hintaan jäsen 5€ ja muu 7€. Paikan päällä voi myös liittyä kerhoon.

Lisätietoa PMM:stä, liittymisestä, tapahtumista ja haalarimerkeistä: Pikametallimiehet

Kannattaa ottaa korvatulpat mukaan.

Facebook tapahtuma

Keskiviikko 25.4.

10:00 LTKY goes lahti

Viime vuoden suuren menestyksen ansiosta, Lahden kaupunki on tänäkin vuonna kutsunut Lappeenrannan teekkareita ja kyltereitä vierailemaan sinne.

Luvassa jäyniä, sitsejä, kyykkää, hyvää seuraa, sekä päivän lopuksi baaribileitä. Tämä kaikki on osallistujille ilmaista, lukuun ottamatta baarin sisäänpäässymaksua ja narikkaa. Tämän lisäksi osallistujille tarjotaan ilmaista ruokaa ja juotavaa.

Aikataulusta hieman:
10-12: Lahteen siirtyminen. Bussit lähtevät kello 10.00 Ylioppilastalon edestä.
12-14.30: Bussit ajavat eri määränpäihin ja väki jakautuu kahteen porukkaan.
14.45: Kokoontuminen Pikku-Vesijärvellä.
14.45-18.30: Ohjelmaa Lahdessa, mm. kyykkää Lappeenrannan tapaan.
18.30-21.30: Jatkot baarissa. Baari ilmoitetaan myöhempään ajankohtaan.
21.30: Paluu Skinnarilaan

Tähän tapahtumaan mahtuu vain rajattu määrä ihmisiä, joten nopeat syö hitaat. Ilmoittautuminen tapahtumalinkin kautta.

Facebook tapahtuma

19:00 ActI esittää: Kahvihuone @ Kellari

Lappeenrannan ylioppilasteatteri ActI esittää tänä keväänä Minna Havukaisen käsikirjoittaman ja ohjaaman näytelmän ”Kahvihuone”, joka tulee ensi-iltaan torstaina 29.3. klo 19 ylioppilastalon kellarissa.

Kolme erilaista pariskuntaa kohtaavat lasten teho-osaston vanhempien kahvihuoneessa. Mitä tehdä, kun diagnooseihin tai kahvikoneeseen ei voi enää luottaa? ”Kahvihuone” on sairaaladraama, jossa pääosaan on päästetty lääkärien sijasta omaiset.

MITÄ? ActIn näytelmä ”Kahvihuone”
MILLOIN? Ensi-ilta to 29.3. klo 19
MUUT ESITYKSET? ti 3.4. klo 19, la 7.4. klo 13, ti 10.4. klo 19, ti 17.4. klo 19, to 19.4. klo 19 ja ke 25.4. klo 19
MISSÄ? Ylioppilastalon kellari, käynti Päädyn ovesta
LIPUT? Opiskelijat 5 € / Muut 10 €. Lippujen varaus acti@ltky.lut.fi, lipunmyynti ovelta. Varaathan lippusi etukäteen varmistaaksesi paikan haluamaasi näytökseen!

Facebook tapahtuma

Fukseille näytelmän katsomisesta on tarjolla myös fuksipiste 😉

Pöydänalussitsit

Torstai 26.4.

15:00 Teekkari- ja kylterielämän perusteet @ Ylioppilastalon auditoriossa

Hei Fuksi!

Mitä on olla teekkari tahi kylteri skinnarilassa? Mikä/kuka on se kuuluisa Skinnarilan henki? Entäs jäynä? Mikäs laji se kyykkä oikein on?

Näihin ja moniin muihin elämää tärkeämpiin kysymyksiin vastauksia ja vinkkejä löytyy Teekkari- ja kylterielämän perusteet -luennolta.

HUOM! Luento järjestetään nyt toista kertaa erityisesti niitä varten, jotka eivät päässeet paikalle marraskuussa järjestetylle luennolle.

Facebook tapahtuma

15:30 Krokotiili Genan syntymäpäivät, Laulutriahtlon ja Laulutentti

Tekeekö mielesi laulaa, ihan tosissasi, vai harmittaako kun rakas PunaMustamme on täynnä lauluja joita et osaa?

Ylioppilastalon Kellarissa juhlistetaan Krokotiili Genan syntymäpäivää laulutriathlonilla, jossa äänihuulesi asetetaan koetukselle. PunaMustasta käännellän sivuja sormet verillä niin kauan kunnes ne loppuvat yksinkertaisesti kesken. Laulutriathlon on oiva tilaisuus päästä laulamaan ilman sitsien häiritseviä skoolailuja ja kuulemaan harvemmin laulettuja veisuja. Samalla fuksit todistavat laulukykynsä fuksivastaavien edessä.

Laulutriathlonin suorittaneille huisin upea haalarimerkki todistuksena saavutuksestaan. Huomaathan että tämä vaatii oikeasti PunaMustan laulamisen kannesta kanteen. Triathlon alkaa kello 16:00, ole siis ajoissa paikalla!

Facebook tapahtuma

Perjantai 27.4.

21:00 FinnHits @ Ylioppilastalo

Hetki lyö, FinnHits on täällä taas! Wappuu ei oo, ei tuu ilman kevään nostalgisimpia bileitä. Riisu pois jo arkipaita, kaiva upeimmat kuteet vanhempiesi ullakoilta ja saavu Charlie Brownin tapaan tanssimaan ikivihreiden suomihittien tahtiin. Vaikka moottoritie on kuuma ja pikajuna Meksikoon on jo lähdössä, ei näistä bileistä kannata jäädä paitsi.

Tänäkin vuonna Wapun parhaimmat bileet palaavat 70-, 80- ja 90-luvun tunnelmiin. Kuusamo kutsuu ja menoliput Mombasaan on valmiina, joten ei muuta, kun menox, sano Annie Lenox! Siis vaihda farkut verkkarihousuihin, nouse aikakoneeseen, ota sukkula yo-talolle 27.4 kello 21.00 alkaen ja svengaa kuin viimeistä päivää.

Koska Wappuun ei ole enää sataa kesää ja tuhatta yötä, suorita seuraavat kohdat:

– Osta lippusi The Old 3. aulasta (Street Cafe)
24-26.4. klo 11-13 ja amk:n akvaariosta 24.4. klo 11-13
– Kaiva vanhempien ja isovanhempien kaapeista esiin 70-, 80- tai
90-lukuhenkiset vaatteet
– Laita kravatti päähäsi
– Korkkaa Mennen
– Kävele vasten auringon siltaa 27.4 kello 21.00 kohti yo-taloa

Luvassa teeman mukaista ohjelmaa sekä livebändi Shaken & Stirred! Tunnelmia ja inspiraatiota voit etsiä aiempien vuosien bileistä, joista kuvia löytyy LTKY:n kuvagalleriasta: https://ltky.galleria.fi/kuvat/

Koska hauki on kala:

MITÄ? Wapun legendaarisimmat pirskeet
MISSÄ? Juhlat @yo-talo
MILLOIN? 27.4. kello 21.00
MITEN? Nouda lippusi The Old 3. aulan (Street Cafe) lipunmyynnistä 24.-26.4. ja AMK:n akvaariosta 24.4 klo 11-13 hintaan 5e, ovelta 6e
MIKSI? Koska samppanjaa tänään jokainen juo
DC? Sesari-, kasari- ja ysäri-Suomi

Hei beibi! Menen sekaisin Finkkareista!

Facebook tapahtuma

Lauantai 28.4.

12:00 LaTeResin Wappupaintti @ Savitaipale

Tule mukaan vapun vauhdikkaimpaan tapahtumaan ja urheile vähän vapun keskellä. Tietysti haalarit päällä. Mukaan kannattaa ottaa myös vaatteita joiden likaantuminen ei haittaa. Paintballin hinta on 35 €, mihin kuuluu ase, painepullo, 500 kuulaa, maski ja ohjatut pelit. Maksu tapahtuu paikanpäällä käteisellä, joten muista ottaa rahaa mukaan.
Paikalle pääsee yliopiston edestä klo 11:20 lähtevillä kimppakyydeillä.

Peli on alkoholiton.
Pelaamme Savitaipaleella Saimaan paljun metsäkentällä.
Omat vedet ja eväät kannattaa ottaa mukaan.

Paikka: Nieriäntie 8, Savitaipale
Google maps: https://goo.gl/maps/7WuiJcit5JC2
Aika: 28.4.2018 klo 12:00-14:30, Yhteinen lähtö yliopistolta 11:20
Ilmoittautumislinkki: https://goo.gl/forms/z53Q3DooLxx1CcS23

Facebook tapahtuma

21:00 ActI improshow @ G-bar

ActI järjestää 28.4. lauantaina klo 21.00 improshow:n Geessä, vapaa pääsy.

Sunnuntai 29.4.

16:00 Saunayö @ Yo-talon edusta

Wapun päräyttävin, mahtavin, huikein, taajuuskaistaltaan kattavin ja dynamiikaltaan mieluisin (kiitos GLD-80 kompressorit) ulkoilmafestari Saunayö saapuu jälleen kerran viihdyttämään vapaavaltion kansalaisia 29.4.! Saunayö on kaikille ilmainen ja vapaa yhden päivän musiikkifestari, jossa lauteille viihdyttäjän paikalle nousevat enemmän ja vähemmän TeMun omista kasvateista kootut laulu- ja soitinyhtyeet.

Viime vuotisesta tarjonnan laajuudesta on hieman jouduttu tinkimään, mutta ei anneta sen haitata meininkiä. Festarit jyräyttää käyntiin legendaarisen Six Sons of The Sixth Son -yhtyeen jalanjäljissä kulkeva Ruosteukot, joka tarjoilee meille Rauta-Neitoa. Kevyempää musiikkia tarjoillaan parinkin orkesterin toimesta, jolloin on hyvä hetkeksi sulkea silmänsä ja antaa kevään hennon tuulahduksen hivellä syvintään. Nuoruuden intoa puhkuvien proffaukkojen lavakekkulointia ei kannata jättää väliin, vaan suunnatkaa paikalle todistamaan tätä häkellyttävää spektaakkelia.

Raskaampaa kattausta tarjoilee Riddle Me This, joka yhdistelee musiikissaan mielenkiintoisella tavalla kauhuelementtejä sekä puhelaulua hevimeteliin. Yön päättää ylväs rupusakki, jonka olisi joutanut viedä saunan taakse jo hyvän aikaa sitten…

Orkesterien melko täsmälliset esiintymisajat:
16:00 Ruosteukot (Iron Maiden-suojayhtye)
18:00 Pojan Jäähyväiset (akustista suomirokkia ja -poppia)
19:30 Deep Vintage (akustista poppi ja rokki -coverointia)
21:00 Dementiaryhmä (rock ’n rollia asteittain nousevalla vivahteella)
22:30 Riddle Me This (tämän päivän kammometallia)
24:00 Sami Aalto Saunan Taakse. Ja Pojat. (Niskalaukaus kansiyhtye)

Alustavana esiintymispaikkana Ylioppilastalon edusta. Säävaraus LOASin autokatokseen.

Facebook tapahtuma

Maanantai 30.4.

12.00 Kurkipatsaan lakitus @ Kirkkopuisto

Kurkipatsas lakitetaan taas puoliltapäivin ja sen myötä kaikki muutkin voivat laittaa lakkinsa päähän (poislukien fuksit). Lakituksen jälkeen siirrytään perinteisesti kulkueena kohti satamaa fuksikasteeseen.

Facebook tapahtuma

12:30 Fuksikaste @ Satama

Fuksien vuoden kohokohta, jolloin he käyvät pudottamassa paitsi talviturkkinsa, niin myös fuksiuden raskaan taakan Saimaaseen ja nousevat sieltä norpan tavoin uusina teekkareina sekä kyltereinä.

Facebook tapahtuma

15:00 - 17:00 Lakkien jako @ Ylioppilastalon aula

Teekkarilakin tilanneet fuksit voivat noutaa lakkinsa Ylioppilastalon aulasta. Lakki jaetaan vain fukseille, jotka ovat suorittaneet  vaaditun pisteitä fuksipisteläystäkkeeseensä ja käyneet kasteessa.

Huom! Fuksit laittavat lakin päähän vasta teekkarihymnin jälkeen Wappuaaton bileissä.

21:00 Wappuaaton bileet @ Ylioppilastalo

WAPPUAATON BILEET ovat vihdoin täällä! Jos akuutti bönthö kiinnostaa, siirry 30.4. radalle yo-talon ravintolavaunuun ja tule kuulemaan Spektin uudet mietteet. Kasteen jälkeen kuivaneet haalarit on aika kastella uudestaan!! Nämä legendaariset bileet yo-talolla huipentavat Suomen pisimmän Wapun🎉🤩!

Facebook tapahtuma

Tiistai 1.5.

12:00 Wapunpäivän piknik @ Linnoituksen vallit

Keskiviikko 2.5

12:00 Skinnarilan siivous ja pahoinvointitoimikunta @ Ylioppilastalo

Rakas kampuksemme on kärsinyt ja sottaantunut Wapun tuiskeessa, tule siis piknikiltä selvittyäsi siivoamaan kampusta. Siivouksen jälkeen pahoinvointikomitea kokoontuu, tarjolla ruokaa ja juomaa.