Hässi

Hässi on Lappeenrannassa ilmestyvä teekkarien ja kylterien wappulehti.

Kai siekin haluat jo Hässiä?

Suomen pisin Wappu on maineeltaan niin legendaarinen, että se suorastaan vaatii seurakseen Suomen parasta Wappulehteä. Giorgio Hässi on tänäkin vuonna kuullut kansan toiveet ja laittoi Polyteknisen Willimiesklubin PoWi ry:n teekkarit ja kylterit kirjoittamaan ilosanomaansa! Vuoden 2020 Hässi sisältääkin totuttuun tapaan vähintäänkin korkeatasoista Teekkari-, Kylteri-, ja humanoidihuumoria, mitä on opittu odottamaan näinkin korkeatasoiselta julkaisulta. Vuodesta 1998 julkaistu Hässi täräyttää tänäkin vuonna härskeimmät ja mauttomimmat syväanalyysit Skinnarilan VapaaValtion maailmaan ja luo sitä perssilmäperspektiiviä elämäämme niemenkärjellä.

Hässi julkaistiin jo koronakaranteenien aikaan keväällä, mutta myynti jatkuu syysWapun ajan. Pidä siis silmäsi auki, saatat nähdä Giorgio Hässin opetuslapsia lehtiä kourassaan syyswappukarkeloissa!

Hässiä voi julkaisun jälkeen tilata myös netistä kotiovelle osoitteesta http://www.powi.fi/hassi ja lisätietoa löytyy facebookista osoitteesta http://www.facebook.com/Haessi