Hässi

Hässi on Lappeenrannassa ilmestyvä teekkarien ja kylterien wappulehti.

Kai siekin haluut Hässiä?

Hässi on Suomen paras wappulehti, joka ylivertaisella huumorillaan ei pelkästään päihitä, vaan tekee muiden kaupunkien wappulehdistä lähes turhia. Miksi et siis haluaisi Hässiä? Tätä megalomaanista mieletöntä leukoja repivää huumorilehteä on julkaissut teekkarien ja kylterien muodostama Polytekninen Willimiesklubi PoWi ry jo vuodesta 1998 lähtien. Siis lehti on wanhempi kuin Sammonlahden jonnet! Hässi on jotain sellaista, joka saa tajunnan miettimään niitä syvimpiä ajatuksia samalla, kun nauru ei katkea. Hässi on kaikessa härskiydessään ja roskaisuudessaan niin uskomatonta huumoria ettei parempaa (tai joissain tilanteissa huonompaa) löydy edes internetistä. Älä siis jätä Hässin tuomaa iloa ja naurua väliin, vaan tule, *tirsk*, näe ja koe se idän todellinen idän ihme 10.4.2017. Vuoden 2017 Hässi julkaistaankin Wapunavauksen yhteydessä 10.4.2017 kello 12:00. Hässiä, Hässi-haalarimerkkejä ja –t-paitoja myydään pitkin wappua tapahtumissa ja kampuksella, joten pidä silmäsi auki Giorgion sanansaattajien varalta. Giorgio Hässin lähettiläitä voi tunnistaa muun muassa keltamustista hässi t-paidoista ja ilmapalloista.

Hässistä lisää osoitteessa http://www.powi.fi/hassi tai http://www.facebook.com/Haessi