Hässi

Hässi on Lappeenrannassa ilmestyvä teekkarien ja kylterien wappulehti.

Kai siekin haluat jo Hässiä?

Suomen pisin Wappu on maineeltaan niin legendaarinen, että se suorastaan vaatii seurakseen Suomen parasta Wappulehteä. Giorgio Hässi on tänäkin vuonna kuullut kansan toiveet ja laittoi Polyteknisen Willimiesklubin PoWi ry:n teekkarit ja kylterit kirjoittamaan ilosanomaansa! Vuoden 2019 Hässi sisältääkin totuttuun tapaan vähintäänkin korkeatasoista Teekkari-, Kylteri-, ja humanoidihuumoria, mitä on opittu odottamaan näinkin korkeatasoiselta julkaisulta. Vuodesta 1998 julkaistu Hässi täräyttää tänäkin vuonna härskeimmät ja mauttomimmat syväanalyysit Skinnarilan VapaaValtion maailmaan ja luo sitä perssilmäperspektiiviä elämäämme niemenkärjellä.

Hässi julkaistaan Wapunavajaisten yhteydessä 2.4.2019 heti Wappuräyhän julistuksen jälkeen. Tästä eteenpäin Wapun ajan myymme Hässiä, haalarimerkkejä ja t-paitoja lähtökohtaisesti jokaisessa Wapputapahtumassa. Myyjinä hyörivät Giorgio Hässin opetuslapset, jotka tunnistaa hässipaidoista ja ilmapalloista.

Hässiä voi julkaisun jälkeen tilata myös netistä kotiovelle osoitteesta http://www.powi.fi/hassi ja lisätietoa löytyy facebookista osoitteesta http://www.facebook.com/Haessi