Hässi

Hässi on Lappeenrannassa ilmestyvä teekkarien ja kylterien wappulehti.

Kai siekin haluat jo Hässiä?

Suomen pisin Wappu on maineeltaan niin legendaarinen, että se suorastaan vaatii seurakseen Suomen parasta Wappulehteä. Giorgio Hässi on tänäkin vuonna kuullut kansan toiveet ja laittoi Polyteknisen Willimiesklubin PoWi ry:n teekkarit ja kylterit kirjoittamaan ilosanomaansa! Vuoden 2020 Hässi sisältääkin totuttuun tapaan vähintäänkin korkeatasoista Teekkari-, Kylteri-, ja humanoidihuumoria, mitä on opittu odottamaan näinkin korkeatasoiselta julkaisulta. Vuodesta 1998 julkaistu Hässi täräyttää tänäkin vuonna härskeimmät ja mauttomimmat syväanalyysit Skinnarilan VapaaValtion maailmaan ja luo sitä perssilmäperspektiiviä elämäämme niemenkärjellä.

Tänä vuonna Hässi julkaistiin jo keväällä WWWapun aikaan. Hässilehtiä voi mahdollisesti löytää vielä SyysWapun aikaan nykäisemällä hihasta  Giorgio Hässin opetuslapsia, jotka tunnistaa hässipaidoista ja ilmapalloista. Näiltä myyjiltä voit mahdollisesti ostaa myös t-paitoja ja haalarimerkkejä lehden lisäksi.

Hässiä voi julkaisun jälkeen tilata myös netistä kotiovelle osoitteesta http://www.powi.fi/hassi ja lisätietoa löytyy facebookista osoitteesta http://www.facebook.com/Haessi